Societe Generale по света

Societe Generale (SG Group) е една от най-големите европейски финансови групи. Базираща се на диверсифициран банков модел, Групата съчетава финансова стабилност и успешна стратегия за устойчиво развитие. SG се стреми да бъде еталон за лично отношение към клиента на всички пазари, където присъства, избирана заради качеството си на банковите продукти и услуги, както и отдадеността на своя екип.
Близо 160,000 служители, базирани в 77 страни, съпътстват повече от 33 милиона клиенти ежедневно. Екипът на Societe Generale предлага консултации и услуги на индивидуални, корпоративни и институционални клиенти в три основни бизнес направления:
  • - Банкиране на дребно във Франция с клоновата мрежа на Societe Generale, Credit du Nord и Boursorama.
  • - Международно банкиране на дребно, с присъствие в Централна и Източна Европа и Русия, Средиземноморския басейн, Суб-сахарска Африка, Азия и задморските територии на Франция.
    - Корпоративно банкиране със световен опит в инвестиционното банкиране, финансовите и световните пазари.
Societe Generale също така е значителен играч в специализирано финансиране и застраховане, частно банкиране, управление на активи и ценни книжа.
Групата се включва и в основните международни социално-отговорни инвестиционни индекси: FTSE4Good, ASPI, DJSI World и DJSI Europe.
За повече информация можете да ни последвате в twitter@societegenerale, или да посетите нашия уебсайт www.societegenerale.com .