Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България, откри четиринадесетото издание на международната регата Cor Caroli Bavaria Yachts Powered by Lexus вчера във Варна. Най-престижната и мащабна ветроходна регата у нас, която бе обявена за спортно събитие на годината в третия конкурс „Събитие на годината в България“, ще продължи четири дни, като ще мине през Камчия, Златни пясъци и Балчик и ще финишира отново във Варна.
„С ветроходството ни свързва съревнованието със самите себе си. Стремежът към съвършенство ни тласка винаги напред - да търсим най-добрите решения и да ги прилагаме с изключителна грижа за клиента”, сподели Михаил Комитски – управител на Сожелиз България.
Той посочи като пример за иновативност и успех няколко успешни програми без еквивалент на българския пазар, като Premium Leasing за цялата гама на Lexus, „Лизинг Защита” и др.
За първи път тази година, екипът на Сожелиз ще се включи със свои партньори в регатата, като ще се състезава наравно с останалите участници.
Организаторите съобщиха, че кметът на Варна Иван Портних, лично ще открие регатата. Цялата програма и още интересни факти за CorCaroli можете да видите на новия сайт на регатата: www.regatta-corcaroli-bavariayachts.com