Новини

 • За трета поредна година FITCH потвърди рейтинга на Sogelease България

  Сожелиз България е единствената лизингова компания в страната, която има присъден международен рейтинг от FITCH - ВВВ+ /стабилна перспектива/. Това оценяване е гаранция за професионалната ангажираност на екипа ни, качеството на система и отличното управление на риска.

 • Международен панаир Пловдив 2014

  Атрактивни условия за финансиране на нови машини, индустриално оборудване и транспортна техника по време на Международен панаир Пловдив 2014

 • БАТА Агро 2014

  Специално предлагаме на всички корпоративни клиенти решения за финансиране на нова земеделска и селскостопанска техника с гарантирана финансова ефективност:

 • SOGELEASE партнира на COR CAROLI за трета поредна година

  Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България, откри четиринадесетото издание на международната регата Cor Caroli Bavaria Yachts Powered by Lexus вчера във Варна. Най-престижната и мащабна ветроходна регата у нас, която бе обявена за спортно събитие на годината в третия конкурс „Събитие на годината в България“, ще продължи четири дни, като ще мине през Камчия, Златни пясъци и Балчик и ще финишира отново във Варна.

 • SOGELEASE – ЛИЗИНГОВА КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА

  Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България бе удостоена с приза „Лизингова компания на годината 2014”.